Előfizetői tartalom

Fordulóponthoz érkezett az egészségpénztári szektor

Portfolio
Dinamikusan növekedett az elmúlt években az egészségpénztári szektor, ami most jutott el oda, hogy akár komolyabb szerepet is vállalhatna, például olyan állami feladatok átvállalásában, amit a magánforrás bevonásával hatékonyabban és magasabb színvonalon lehet nyújtani - hangzott el a Stabilitás Pénztárszövetség és a KPMG közös tanulmányának sajtótájékoztatóján. A szövetség az elkészített stratégiát hamarosan a kormány elé terjeszti, az előadásokból pedig az is kiderült, hogy kölcsönösen előnyös megállapodásra is el lehetne jutni.

A Stabilitás Pénztárszövetség mérföldkőhöz érkezett, hiszen eddig még nem volt ilyen jellegű kezdeményezésre példa a szövetség életében. Még tavasszal döntöttük el, hogy milyen stratégiát akarunk megvalósítani, próbáltunk ehhez partnereket keresni, akit a KPMG személyében találtunk meg - mondta el Juhász Istvánné, a Stabilitás Pénztárszövetség főtitkára....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés