Előfizetői tartalom

Ide rakják a pénzt a magyarok

Portfolio
A megtakarítással rendelkezők jó része egyszerre több befektetési formában, főként befektetési alapokban és bankbetétekben helyezi el pénzügyi tartalékait. Emellett az is látható, hogy az alacsony betéti kamatok arra ösztönzik a befektetőket, hogy hosszabb befektetési időtávban gondolkodjanak. Ehhez pedig továbbra is kedvező megoldást nyújt a TBSZ és a NYESZ, hiszen idén is megmaradnak az adókedvezmények - derült ki a K&H Alapkezelő legújabb befektetői felméréséből.

Az elmúlt két évben közel duplájára emelkedett a befektetési alapok állománya Magyarországon, és az alacsony kamatkörnyezet miatt idén is a piac dinamikus növekedése várható. "A lakossági megtakarítók között jelenleg a befektetési alap messze a legnépszerűbb megtakarítási forma, habár a K&H befektetői felmérés eredményei alapján az is látható, hogy egyszerre több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés