Előfizetői tartalom

Erősödéssel zárta a napot Amerika, 5000 felett maradt a Nasdaq

Portfolio
A nyitás utáni erősödést követően kisebb volatilitás mellett nagyjából végig kitartott a pozitív hangulat az amerikai részvénytőzsdéken a szerdai kereskedési napon. A kedvező hangulat mögött ma az olajár emelkedése és a negyedéves vállalti eredményekkel kapcsolatos korábbi aggodalmak háttérbe kerülése állhatott. Ezt tovább támogatta a Fed ma este megjelent Bézs-könyvnek keresztelt jelentése is, ami az USA gazdasági aktivitásának szerény, de folytatódó növekedésről számolt be az elmúlt másfél hónapra vonatkozóan. A S&P500 +0,5, míg a Dow Jones +0,4 százalékon zárta a szerdai napot. A Nasdaq a nap végén 5000 pont felett tudott zárni.

2015. április 15. 22:12 Megosztás Itt a vége: fél százalék körüli pluszokban zártak az indexek A napon belüli csúcsoknál némileg mérsékeltebb emelkedéssel zárták a kereskedési napot az amerikai részvényindexek: a S&P500 +0,5 százalékos,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés