Előfizetői tartalom

Vigyázz: ezekkel a díjakkal húzhatják le a befektetésedet

Portfolio
Ha besétálunk egy boltba és leveszünk egy, az ízlésünknek megfelelő árucikket a polcról, teljesen természetes, hogy ránézünk az alatta található árcímkére és ez alapján eldöntjük, hogy megéri-e megvennünk az adott terméket. Nincs ez másképp akkor se, ha az ember befektetést szeretne, szépek a hozamok, de nem mindegy, hogy milyen költségeket fizetünk meg azért, hogy a pénzünket befektesse az alapkezelő. Az utóbbi nem olyan egyszerű, mert a befektetési alapok jellemzően az árfolyamukba építik be a költségeiket, de segítünk eligazodni.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Mielőtt pénzünket egy befektetési alapba tennénk, célszerű utánajárni a következő költségeknek: Befektetéskor vételi árrés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés