Előfizetői tartalom

Befektettél? - Drágán megfizetsz, ha most kell a pénz

Portfolio
Számos olyan megtakarítás, befektetés található, amely a hosszú távon gondolkodó ügyfelek céljainak megfelelően kedvezményeket biztosít bizonyos időszak elteltével, de ezek szinte mindegyike szankcionálja azt, hogyha a tervezett futamidőnél előbb meg akarunk tőlük szabadulni. Nézzük, mi történik, ha idő előtt úgy alakul, hogy a megtakarításunkat nem tudjuk fizetni, vagy befektetett pénzünkre hirtelen szükség van!

Az alábbiakban 16 százalék kamatadót és SZJA-t említünk, január 1-től azonban ezek mértéke 15 százalékra csökken.Lakás-takarékpénztárA lakástakarék vonzó lehetőség azoknak, akik állami támogatással szeretnének lakást venni. Ha viszont valamiért a célunkat nem sikerül megvalósítani, a pénzhez nem egyszerű gyorsan hozzájutni. Ha felmondjuk a lakástakarék-szerződésünket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés