Előfizetői tartalom

Ebből a Quaestor-cégből loptak több mint száz alkalommal

Portfolio
Polt Péter Tóth Bertalan MSZP-s képviselőnek adott legújabb válaszából kiderült: a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. házipénztárából loptak a cégvezetők több mint száz alakalommal, összesen az egymilliárd forintot meghaladó értékben. Polt szerint azonban még mindig nincs döntés arról, hogy a tranzakciók a bűncselekmény részét képezték-e.

Polt Péter válaszában azt írja, hogy a vizsgálatok során kiderült: a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. házipénztárából vették fel az egymilliárd forintot is meghaladó készpénzt, azt azonban nem tudni, hogy ezek a tranzakciók a bűncselekmény elkövetésének részét képezik-e. Polt szerint a nyomozás során több, sikertelen vagyonkimentési kísérletre utaló nyomot is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés