Előfizetői tartalom

A legjobb hat kiállítás, amit érdemes megnézni húsvétkor

Portfolio
Húsvétkor talán kicsit több szabadidőnk van, amit a családunkkal, barátainkkal tölthetünk. És mi lehetne jobb szabadidős program, mint megnézni egy jó kiállítást? A műtárgy.com ezért hat kiváló kiállítást ajánl a húsvéti hosszúhétvégére. A kiállításokat az ország különböző pontjairól válogattuk, így négy budapesti, két balatonfüredi és egy szentendrei található közöttük. Ahogy a helyszínek, úgy a témák is változatosak: van közöttük kortárs magyar, orosz avantgárd és német reneszánsz is. Ami azonban közös mind a hat tárlatban, hogy nyugodt szívvel ajánljuk őket!

A művészet forradalma. Orosz avantgárd az 1910-1920-as években, Magyar Nemzeti Galéria A Nemzeti Galéria nagyszabású kiállítása a Jekatyerinburgi Szépművészeti Múzeum avantgárd gyűjteményének csúcsdarabjaiból válogatva mutatja meg, hogy miért tartják az orosz avantgárd művészet világszinten is az egyik legjelentősebbnek. A kiállításon olyan művészek alkotásai vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés