FONTOS Így szabadulna el a pokol, ha most eltörölné a kormány a kamatstopot
 
Előfizetői tartalom

Magyar művészek hazai és nemzetközi aukciókon - megjelentek a TOP listák

Portfolio
2017. november 14-én a Műtárgybefektetési Konferencián mutatták be A magyar aukciós piac című hiánypótló kiadványt, melyet a műtárgy.com, Magyarország vezető, független műtárgyhirdetési oldala adott ki. Ez a kiadvány összegzi az első olyan kutatás eredményeit, mely tudományos módszerrel, több mint 30 000 adat felhasználásával elemezi a magyar művészek műtárgypiaci teljesítményét. Az alábbiak négy toplistának az első részét mutatjuk meg, míg az összes lista teljes terjedelmében A magyar aukciós piackiadványban olvasható.

A legfontosabb eredmények: 2016-ban a magyar művészek teljes aukciós forgalma 11,5 milliárd forint volt, ami 17%-os növekedést jelent 2015-höz képest A magyar művészek árverési forgalmának jelentős részét három alkotó, Victor Vasarely, Hantai Simon és Moholy-Nagy László műveinek leütései adják A TOP50, már nem élő magyar művész teljes aukciós forgalma 2007 és 2016...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái