Előfizetői tartalom

Magyarországtól Angoláig ők a világ leggazdagabb emberei

Portfolio
Néhány hete a Visual Capitalist csapata kijött egy szemléletes ábrával arról, hogy kontinensenként kik a leggazdagabb emberek, most azonban tovább vitték a sztorit egy fokkal, és országonként ábrázolták a legvagyonosabb személyeket. Legtöbbjük persze ismerős lehet, de azért akadnak érdekes arcok a listán.

Európa. Íme a Howmuch.net ábrája az egyes országok leggazdagabb embereiről: Mapping the Richest People in the World 2017 https://t.co/aGBASFlxCV via @howmuch_net #dataviz #money #business #Amazon #zara #LEGO #investment— How Much (@howmuch_net) 2017. november 22. Románia: Ion Tiriac, 1 milliárd dollárA "Brassói Buldózerként" is ismert Ion Tiriac Románia leggazdagabb embere. Vagyonát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés