Előfizetői tartalom

Elárulták a titkot: ezért ilyen drága egy új lakás

Portfolio
Gondolkoztál már azon, hogy az újonnan megvásárolt lakásod hogyan készült el az ötlettől az átadásig? Milyen fázisokon ment keresztül és mennyi időt vett igénybe a teljes folyamat? Az alábbiakban arra kerestük a választ, hogy mi történik attól a pillanattól kezdve, hogy egy lakásfejlesztő kiválasztja a telket, addig a pillanatig, amíg a felépült társasház lakásait a vásárlók számára átadja. A kérdésekre Bozsovics Zsolt, a Biggeroge Property Zrt. szakértője válaszolt.

Portfolio Lakás Konferencia 2018 A lakáspiac jövőjéről, a kivitelezési problémákról, a várható árakról, a piac legfontosabb szereplői beszélnek május 4-én a Lakás 2018 kiállítás és vásár keretein belül megrendezésre kerülő konferencián! Nézze meg előadóinkat, és jelentkezzen most! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés