Előfizetői tartalom

MNB-javaslat: eltűnnének a nyugdíjpénztárak a jelenlegi formájukban

Portfolio
Ha megvalósítják az MNB Versenyképességi Programjában felvázolt, az önkéntes nyugdíj-, egészség-és önsegélyező pénztári szereplőket érintő javaslatokat, akkor az önkéntes pénztárak megszűnnének jelenlegi formájukban - ez derül ki az MNB Portfolio-nak küldött tisztázó válaszaiból. Azt viszont továbbra is homály fedi, hol és milyen szerepe lesz a nyugdíjbiztosításoknak a jóléti alapok új rendszerében.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2019 Az MNB Versenyképességi programjának háztartásokat érintő kérdései külön figyelmet kapnak a Portfolio március 21-ei IWS konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés Azt az MNB Versenyképességi Programja kapcsán már korábban is megírtuk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés