Előfizetői tartalom

A Babakötvény az új LTP? Megrohanták a befektetők a kincstárat

Portfolio
A családok Babakötvényben tartott megtakarítása tavaly november óta 10 milliárd forinttal, 60 milliárd forintra emelkedett február végére - közölte az ÁKK. Ahogy nemrég írtunk róla, a lakás-takarékpénztári támogatás megszüntetése után a maga 5,8%-os kamatával túlzás nélkül ez az egyik legjobb magyar rendszeres befektetés a gyermekkel rendelkezők számára, így nem lehet véletlen ez a látványos népszerűségnövekedés.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2019 Fontos téma lesz az állampapírok jövője közelgő Investment, Wealth and Savings konferenciánkon, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés Az előző év azonos időszakához mérve (2017. november-2018. február) csaknem kétszer több Babakötvényt vásároltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés