bét
Befektetés

Nevet vált az Est Media

Portfolio
Többek között új cégnévről és új igazgatósági tagokról is döntenek az Est Media részvényesei a következő rendkívüli közgyűlésen.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy október 1-jén rendkívüli közgyűlést tart az Est Media, ahol a részvényesek többek között

  • tőkeemelésről,
  • névváltoztatásról,
  • és új igazgatósági tagokról is döntenek.

Ma az Est Media közzétette, hogy a vállalat igazgatósága azt javasolja, hogy részvényesek döntsenek arról, hogy a társaság neve Delta Technologies-re változzon.

Az igazgatóság a cégnév módosítására tett javaslatának elsődleges célja, hogy támogassa a vállalat saját technológiára, innovatív termék- és szolgáltatásportfólióra épülő hazai és nemzetközi terjeszkedését. Az új cégnévre vonatkozó javaslat kidolgozása során az Est Media igazgatósága számára fontos szempont volt, hogy megtartsa a Delta kifejezést, mint a piacon ismert és elismert márkanevet. Ugyanakkor a tervezett nemzetközi jelenlét megkövetel egy angol nyelvű utótagot, amely utal a vállalat core tevékenységére, illetve innovatív mivoltára. Az Est Media igazgatósága úgy látja továbbá, hogy a Delta Technologies elnevezés kiválóan támogatja majd a vállalat tőkepiaci jelenlétét is.

A névváltoztatáson túl a közgyűlés dönt majd új igazgatósági tagokról is. Az igazgatóság a 2019. szeptember 10-én közzétett előterjesztésekben megjelölt személyek mellett további két személyt is javasol az igazgatóság tagjává választani a 2019. október 1-i – tehát a Delta Systems Kft. megvásárlására vonatkozó tranzakció zárását megelőző – hatállyal. Az igazgatóság javasolja a közgyűlésnek, hogy 2019. október 1-i hatállyal határozatlan időtartamra válassza meg az igazgatóság tagjává Szlankó Jánost és Hetényi Lászlót.

Szlankó János a BME villamosmérnöki karán végzett 1972-ben. A KFKI Rendszerintegrációs Zrt. alapítója, amely az 1990-es és 2000-es évek legnagyobb magyarországi rendszerintegrátora, egyben a T-Systems Magyarország Zrt. elődvállalata. Emellett Szlankó úr egyike volt a PanTel távközlési szolgáltató alapítóinak is. Hetényi László több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet a médiaipar különböző területein szerzett. Dolgozott többek között az Interpress Reklám és Kiadó Vállalatnál, valamint a Publicitas-Budapest Kft.-nél. 1998-től az Adbox Reklámszolgáltató Kft., 2018-tól pedig a Communication Technologies Kft. résztulajdonosa, előbbi számos nemzetközi médiafelület kizárólagos hazai képviselője, mint a The Economist vagy a The Wall Street Journal.

A Delta Csoport vezetőivel készített interjúnk itt olvasható.

címlap_INA
continental uj auto szag acella
Webp
D_MTI20191212057
boris johnson brexit
naptár 2020
usa wall street trader
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Webp