Előfizetői tartalom

Meglepő, mit művel a szuperállampapír: egyre nagyobb kockázatot vállalnak a gazdagabb magyarok

Portfolio
Azzal, hogy megjelent a szuperállampapír a magyar piacon, elkezdett polarizálódni a privátbanki portfólió: az egyik felét az alacsony kockázatú és kockázatmentes termékek teszik ki, ennek nagy részét már a MÁP Plusz foglalja el, a másik részét viszont a jelentősebb kockázatot hordozó befektetések kezdik el betölteni. Izgalmas kérdéseket feszegetett a Portfolio Öngondoskodás konferenciájának harmadik szekciója.

Fischer Bálint, a Dorsum innovációs vezetője előadásában arról beszélt, hogyan igyekeznek bevonzani a prémium ügyfeleket a bankok: Az első családi/bizalmi vagyonkezelésre való feljegyzés a 6. századra nyúlik vissza, az első kereskedelmi banki szolgáltatások pedig a 15. században jelentek meg. A prémium ügyfél ma egy személyes tanácsadót, és egy olyan terméket és szolgáltatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés