Előfizetői tartalom

Megszólalt Jászai Gellért a T-Systems tranzakcióról és az állami megrendelésekről

Nem sokáig tart az állami megrendelések bejelentésétől mentes időszak, senki ne gondolja, hogy ha két hónapig nem jelentenek be semmit, akkor semmi sem történik a cégnél – jelentette ki Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója és nagytulajdonosa az Infotér konferenciáján. A T-Systems tranzakció jó ütemben halad, „november közepén felszállhat a füst”, az év végi határidő tartható. A tranzakció után nemzetközi terjeszkedés a terv, és nemzetközi tőkebevonásban is gondolkoznak. Jászai Gellért nemrég ért haza egy kínai üzleti útról, ahol sikeres tárgyalásokat folytattak.

Portfolio Banking Technology 2019 Az IT-piac legfontosabb szereplői egy helyen november 14-én, a Portfolio Banking Technology konferenciáján. Információ és jelentkezés Állami megrendelések Az év elején sorra érkeztek az állami megrendelésekről szóló tőzsdei bejelentések, az utóbbi időben ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés