FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Mélyponton a magyarok öngondoskodása, helyette a készpénzt imádjuk

Portfolio
Mélypontja felé közelít az OTP Öngondoskodási Indexe, a pénzintézet ma közzétett felmérésének eredményei szerint az alacsony hozam- és kamatkörnyezet sokakat inkább arra ösztönöz, hogy készpénzben tartsák megtakarításaikat. A fiatalok körében még sok a teendő, ők inkább a mának élnek, mintsem megtakarítsanak, pedig igazából telne rá nekik.

Ma tette közzé az OTP Bank idei évre vonatkozó Öngondoskodási Indexét, amelynek főbb megállapításait Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese ismertette: 2011 óta végeznek kutatásokat öngondoskodás témakörben, az idei évben az index 34 pontot ért el, ez valamivel alacsonyabb, mint a tavalyi 35 vagy az azt megelőző 36-os érték.  Az idei a harmadik év a csökkenő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés