huszak daniel junior prima
Befektetés

Kollégánk Junior Prima Díjat kapott!

Portfolio
A Junior Prima díj Sajtó kategóriájának díjában részesült idén a Portfolio elemzője, Huszák Dániel. Kollégánk a Portfolio munkatársai közül hetedikként, a ma 14 órától megrendezett díjatadó ünnepségen vehette át a rangos elismerést.

Huszák Dániel méltatásában elhangzott, hogy a Portfolio újságírójaként és elemzőjeként egy személyben ötvözi és megtestesíti mindazt az erényt, amit munkaadó vállalata a magáénak vall, és amely kiemeli a portált a hazai pénzügyi, gazdasági média mezőnyéből. Legendás munkabírás, gyorsaság és hatékonyság, lelkesedés és szakmai elhivatottság jellemzi.

Huszák Dániel
Portfolio, elemző
Huszák Dániel a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán és a brit Middlesex Universityn szerzett diplomát. Pályafutását a biztosítási szektorban kezdte, 2015 óta a Portfolio elemzője. A pénzü
Tovább
Huszák Dániel a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán és a brit Middlesex Universityn szerzett diplomát. Pályafutását a biztosítási szektorban kezdte, 2015 óta a Portfolio elemzője. A pénzü Tovább

Már 2015-ös érkezése után néhány héttel egyértelmű vált, hogy egyike lesz a Portfolio azon juniorjainak, akik repülőrajtot véve a legkiemelkedőbb teljesítmény felmutatását tűzik ki célul. Adottságai egyszerre több területen teszik bevethetővé, legyen szó a magas színvonalú és hatékony külföldi kapcsolattartásról, a konferenciaszervezésről vagy éppen a munkaidejének tetemes hányadát kitevő témafeldolgozásról, online cikkírásról.

Huszák Dániel a hazai lakossági megtakarítások és befektetések piacáról szóló (többek között az életbiztosítások, a kriptovaluták és a káros piramisjátékok aktualitásait tárgyaló), majd a fintech iparág, az Ipar 4.0 és a haditechnika újításairól szóló írásaival is kitűnt az elmúlt években, elnyerve a zsűri elismerését, amelynek tagjai az alábbiak voltak: Balogh Gabriella, Holló Márta, Varga Edit, Papp Dániel, Dr. Parragh László, Perlusz László, Tallai Gábor, Vaszily Miklós, Krisán László.

Szívből hálás vagyok, hogy részesülhettem ebben a hatalmas elismerésben. Köszönettel tartozom a szakmai zsűrinek, hogy megtiszteltek döntésükkel. A Junior Prima díj életem eddigi legfontosabb szakmai mérföldköve. Hálával tartozom azoknak is, akik nélkül nem állhatnék ma itt: köszönettel adózom Balogh Gabriellának és Bán Zoltánnak, hogy erőfeszítést nem kímélve összeállították az ország legjobb újságírói csapatát, a Portfolio-t, melynek megtisztelő a része lenni. Köszönöm mentoromnak és barátomnak, Palkó Istvánnak a sokéves szakmai iránymutatást és támogatást. Köszönöm páromnak, a családomnak és barátaimnak azt, hogy mellettem álltak és inspiráltak a mindennapok küzdelmeiben. Ez a díj számomra nemcsak elismerés, hanem a szakmai jövőm alapköve is. Köszönöm, hogy ma itt állhatok és részese lehetek ennek a pillanatnak.

- mondta el Huszák Dániel a díj átvételét követően.

A mostani díjazással hetedik alkalommal lett a Portfolio egyik munkatársáé a rangos elismerés.

A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. A Díjat Demján Sándor alapította 2003-ban, 2007-ben született meg a döntés az alapítók részéről, hogy a fiatalok között is jutalmazni kívánják a legkiemelkedőbbeket. Innentől kezdve a 30 év alatti tehetségeknek külön lehetőségük adódott a megmérettetésre. A KAVOSZ Zrt-nek a Junior Prima Díj Sajtó kategóriájának gondozására 2014 óta van lehetősége. Több mint 30 érvényes jelölés közül választotta ki a szakmai zsűri a hat legkiválóbbat, aki elnyeri a Junior Prima Díjat 2019-ben magyar sajtó kategóriában. Az idei díjazottak: Bánlaki D. Stella (Forbes), Csabai Máté (fidelio.hu), Huszák Dániel (portfolio.hu), Koltay Anna (MTVA), Nagy Kristóf (Magyar Nemzet), Nemes Anna (ATV).

Frankfurti tőzsde
cimlap_Hernadi
Volkswagen
orbánviktordonaldtusk
DBZOL20200106014
sme kkv csomag laptop
kinaielnök
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Rendezvényszervező

Rendezvényszervező

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Esti webinárium
Közérthető előadás kezdőknek.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
shutterstock_564998512