Előfizetői tartalom

Hol érdemes befektetni most az ingatlanpiacon?

Portfolio
Közel három évvel ezelőtt lépett piacra az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alapjával. Az alapkezelő tájékoztatása szerint az alap elsősorban hazai, A+ kategóriás, magas bérbeadottsággal rendelkező, magas minőségű irodaházakba fektet be közvetlenül, tervezett akvizíciói között pedig olyan projektek szerepelnek, mint a Corvin Technology Park 2. üteme. Ők is úgy látják, hogy egyre többen keresik az állampapírnál, vagy a befektetési célú lakásvásárlásnál magasabb várható hozamú, új lehetőségeket.

Sokan teszik fel a kérdést ezekben a hónapokban: Hol érdemes befektetni most az ingatlanpiacon? Mindenki azt a befektetési lehetőséget keresi, amely hosszú távon eredményes lehet. A hozamtermelő kereskedelmi ingatlanok hosszú távú bérleti struktúrája ingatlanciklusokon átívelően képes stabil teljesítményt biztosítani – mondta el a Portfolio-nak Kovács László, az OTP Ingatlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés