nyse trading floor
Befektetés

Meddig vágtáznak a piacok? A könyv, mely eligazít a tőzsdei hullámok tengerében

Portfolio
Sokan és régóta várják a piaci összeomlást, hovatovább, akár egy gazdasági visszaesést, válságot is. Ez azonban csak nem akar eljönni, mi több az S&P500 tőzsdeindex történelmi csúcsokat dönget. A nagy kérdés, hogy miként azonosítod a piaci fordulókat? Milyen stratégiát kövess emelkedő és csökkenő piacokon? Hogyan kezeld a veszteséget? A Sikeres kereskedő című könyv megadja a választ.

A Sikeres Kereskedő egy olvasmányos bestseller, mely már a harmadik újranyomásnál jár. A könyv segít eligazodni a hullámzó árfolyamok világában, és felvértez a tudással, mely saját kereskedési stratégiád kialakításához szükséges.

Az átfogó kiadvány unikális módon ötvözi a grafikonelemzést, a kereskedési stratégiákat és a tőzsdepszichológiát, miközben megtanít arra, hogy miként kerüld el a tőzsdei csapdahelyzeteket. Az olvasás során felvértezed magad a képességgel, hogy kezelni tudd érzelmeidet a tőzsdei környezetben.

A stratégia fontos, de önmagában semmit sem ér, az eredményt nagyban befolyásoló egyéb tényezőkről általában kevesebb szó esik.

A kockázatkezelés, a pozícióméretezés, valamint az érzelmek és meggyőződések világa nagyságrendileg határozzák meg, hogy ki mit visz haza a tőzsdeparkettről. A kiadvány utóbbiakat is részletesen tárgyalja. Mit ad a könyv az olvasónak?

  • A könyv első része kifejti, hogy mi az oka annak, hogy nem láthatod pontosan a jövőt, valamint megismered az eszközöket, melyekből felépítheted a stratégiádat.
  • Ezt követően a könyv a lényeg felé fordul, és bemutatja, hogy az agyad miként szűri meg a hozzá érkező információkat, és miként alakítod ki a saját képedet a világodról, így a tőzsdéről is.
  • A könyv bemutatja a piaci tendenciák, illetve a vételi és eladási pontok meghatározásának módját.
  • A sikeres tőzsdézői mentalitásról olvashatsz, megérted, a többséggel szemben hogyan gondolkodnak azok, akik kiugró eredményeket érnek el a befektetés, kereskedés területén.
  • Új szemlélettel találkozol a kockázat és a kereskedési mennyiség meghatározásában is.
  • A könyv végén komplett kereskedési szisztémákat alkotunk. Stratégiáink a beszállás, kiszállás, kockázatkezelés, pozícióméretezés és menedzselés témaköreit is részletesen tárgyalják.

Bence Balázs, a könyv írója 21 év tőzsdei és 11 év tőzsdei oktatói tapasztalatával a háta mögött azokra a tőzsdei banánhéjakra világít rá, melyeken a legtöbben elcsúsznak, illetve azokra a kihívásokra ad megoldást, amelyek az ember és a tőzsdei siker közé állnak. Megrendelem a könyvet Információk:

  • 347 oldal
  • Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás, borítóval
  • ISBN: 978-615-00-0064-0

Amennyiben a hosszú távú megtakarítás, befektetés érdekel, akkor ajánljuk figyelmedbe Bence Balázs Sikeres tőzsdei vagyonépítés  című videókurzusát.

termeloi piac unios tamogatas200125
takarekbank
bulgária város létkép
GettyImages-1191804678(1)
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Értékesítési vezető

Értékesítési vezető

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
GettyImages-1191804678(1)