Előfizetői tartalom

Érdemes óvatosan bánni az elsődleges részvénykibocsátásokkal

Portfolio
Fokozott óvatossággal kell tekinteni a tőzsdei bevezetésekre – mondta a Portfolio-nak Vörös Benedek, a Generali Alapkezelő kiemelt portfóliómenedzsere. A szakember, aki kollégájával, Móra Mátéval a névváltozás előtt álló Generali IPO Abszolút Hozamú Alapért felelős, az elsődleges részvénykibocsátásokhoz képest sokkal jobb lehetőséget lát más vállalati eseményekben, például a spin-offokban és a vállalati összeolvadásokban, illetve az értékalapú részvényekben és a feltörekvő piaci eszközökben.

A cikk megjelenését a Generali Alapkezelő támogatta. Pontosan milyen köze van a Generali IPO Alapnak az elsődleges részvénykibocsátásokhoz? Vörös Benedek: 2008-as létrejöttekor az alap elsősorban elsődleges részvénykibocsátásokba fektetett, ez a stratégia azonban mára gyökeresen megváltozott. Én személy szerint fokozott óvatossággal tekintek a tőzsdei bevezetésekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés