trader lány
Befektetés

Hozamvadászat, miért pont a tőzsde? - online előadás

Portfolio
Érdekel a tőzsde és a befektetések világa, de nem tudod, hogyan vágj bele? Szeretnéd lekörözni akár a kockázatmentesnek tekintett állampapírhozamot? Ebben nyújt segítséget  online előadásunk.

Már hosszú évek óta tart a rendkívül alacsony kamat. A folyamatban egyelőre nem látszik fordulat, mi több akár tartósan is berendezkedhetünk a negatív kamatkörnyezetre. Részben az előbbiek miatt, óriási pénztömegek keresik helyüket a világban. Ez a globális hozamvadászat, melynek te is a részese vagy!  Történelmi távlatokban vizsgálva a tőzsdék, valamint a részvénypiacok tudják leginkább a hosszú távú vagyongyarapítást szolgálni, és most is jó esély van arra, hogy a helyét kereső tőke végül a tőzsdei piacokon landol.   Történik mindez annak ellenére, hogy sokan tőzsdei összeomlástól tartanak.

A tőzsdéhez kapcsolódó befektetési termékek ismerete a pénzügyi intelligencia részét képezik. A befektetési termékekben való jártasság mindenki előnyére válik, és ebben nyújt segítséget soron következő oktatásunk.  

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Időpont: 2020.02.12. 19:00

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Ha érdekel a tőzsde világa, ajánljuk figyelmedbe A sikeres tőzsdei vagyonépítés videókurzust, melyben megismerkedhetsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett. Lehetőséged van kommunikálni is a kurzus oktatójával, Bence Balázzsal. További információ és vásárlás.

Találd meg a neked való befektetési alapot!
olaszország vírus koronavírus
orvos labor egészségügy kórház
Vágó László interjú
koronavírus vírus labor
forint200117
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
embere_frankfurt_reptér_getty_stock