Előfizetői tartalom

Megszólaltak a profik: ezek lesznek a jövő befektetései

Portfolio
A digitalizáció, a környezettudatosság és a Z-generáció előretörése lesz a legnagyobb trend a következő években, egyre több olyan alap elérhető már a piacon, amely ezeket a ciklikus szakaszokon átívelő változásokat igyekszik meglovagolni. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján a magyar befektetési szakemberek a befektetések jövőjéről beszéltek.

Sztakó Szabolcs, az Erste Alapkezelő vezető értékesítési menedzsere az emberiség előtt álló öt megatrendről beszélt. A megatrend olyan változás összessége, amely visszafordíthatatlan következménnyel van a minket körülvevő világra. A megatrendek közös jellemzője, hogy átívelnek a ciklusokon, nem csak 1-2 évig tartanak. 2100-ra 3-4 fokkal növekedhet a Föld átlaghőmérséklete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés