Előfizetői tartalom

Beütött a pánik: leolvadt az OTP Supra, nagyot buktak a befektetők

Portfolio
Hatalmasat zuhantak a tőzsdék és az olajpiac péntektől hétfőig, az esésben pedig több magyar befektetési alap árfolyama is leolvadt. Az egyik közülük az egyik legnagyobb magyar befektetési alap, az OTP Supra volt, amely 13,87%-os mínuszt szenvedett el a pánik miatt, de akadt olyan alap is, amely 20%-ot bukott e pár nap leforgása alatt.

A koronavírussal kombinált olajpiaci pánik elérte a magyar befektetési alapokat is, a pénteki zárástól a hétfői piaczárásig olyan alap is akadt, amely több mint 20%-ot veszített az árfolyamából. Bár a hír kellemetlen lehet a szárnyait bontogató Axiom alapkezelőnek, amely kizárólag devizaopciókkal kereskedik, a magyar befektetőknek sokkal nagyobb probléma lehet, hogy a 10...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés