Előfizetői tartalom

Munkába járás a koronavírus árnyékában: így indul újra az élet a magyar alapkezelőknél

Budapest újranyitásával mostanra az egész országban elindult a koronavírus miatti lezárásokat követő újrakezdés, ezzel egyidejűleg pedig az irodákba való fokozatos visszatérés is. A hazai alapkezelők többsége is kidolgozta már a visszatérésre vonatkozó szabályokat, van, ahol már hétfőn az irodában kezdődött a munka. Körbekérdeztünk a piacon, hány emberrel és milyen formában indul újra az irodai munkavégzés a befektetési piacon, melyek a home office-szal kapcsolatos tapasztalatok és fennmarad-e az otthoni munkavégzés lehetősége a koronavírust követően is.

A legtöbb alapkezelőnél már megvan a visszatérés időpontja A körkérdéseinkre választ adó alapkezelők többségégnél már megszületett a döntés arról, mikor tervezik az otthoni munkavégzésből az irodákba terelni a dolgozókat: Az Accorde Alapkezelő azt válaszolta, hogy a kormány által korábban bevezetett szigorú járványügyi intézkedések enyhítésével és a korlátozások...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái