Előfizetői tartalom

Közös ügyünk - Legyen a művészet tényleg mindenkié!

műtárgy.com
A művészetről köztudott, mennyi pozitív hatással bír ránk nézve. Feltölt, tanít, kikapcsol, kiragad a mindennapokból. Közös térbe terelgeti a legkülönfélébb embereket. Mostanában sokszor hallani, hogy egyes országokban receptre írják fel a betegeknek. Mindezek miatt nem is lehet kérdés, hogy fontos-e, hogy mindenkinek része lehessen a művészeti élményben. És hát ezt is szoktuk mondani: a művészet mindenkié. De vajon tényleg így van? Nem lehet, hogy vannak olyanok, akik számtalan nehézséggel szembesülnek, amikor elmennének egy tárlatvezetésre vagy épp megtekintenének egy kiállítást? A fogyatékossággal élő személyek biztosan sokat tudnának mesélni arról, hogy milyen akadályokba ütköznek a hasonló szituációkban. A műtárgy.com hiszi, hogy ezen lehet és kell is változtatni, ezért az idei Műtárgyak Éjszakájától kezdve kiemelt figyelmet fordít arra, hogy mindenki találjon olyan programot a kínálatban, amely megszólítja őt és ami befogadható a számára. A tennivalók, lehetőségek és a jelenlegi helyzet körüljárására, továbbgondolására kerekasztalbeszélgetésen kerül sor. A téma elkötelezett támogatója a B. Braun, illetve a Hősök Tere Alapítvány, akik képzésekkel, programokkal, kampányokkal segítenek, hogy tudjuk, hogyan tehetünk másokért a mindennapok során.

A Műtárgyak Éjszakája fogyatékosságbarát programjaira mindenkit szeretettel várnak, hiszen a cél az, hogy megismerjük, támogassuk és elfogadjuk egymást. Az eseményekre a honlapon külön lehet keresni, és a térképen is jelezve lesznek. Lássuk a választékot! Művészet. Élmény. Befogadás – Kerekasztalbeszélgetés a művészeti élmény befogadásáról Szept. 17., csütörtök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés