Előfizetői tartalom

Durván megtépázta a koronavírus a pénzügyi forradalmárokat – mi lesz így a Revoluttal és társaival?

Ahhoz képest, hogy a Covid-krízis korai hónapjaiban az egész világ bezárkózott és mindenki online kezdett el intézni mindent, meglepően sok kifejezetten digitális pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó fintechcég került bajba a válság alatt. Ennek oka egyrészt az, hogy a bizonytalanság miatt eleinte jelentősen visszaesett a cégek és a magánszemélyek költekezése is, emellett a turizmus és az ezt kiszolgáló kkv-k földbe álltak, sok „pénzügyi forradalmár” vezetése pedig az állami mentőcsomagokat sem tudta megfelelően kiaknázni. Megnéztünk pár fintechcéget, amely működési problémákba ütközött a Covid-krízis alatt.

Financial and Corporate IT 2020 A fintechek a Portfolio Financial and Corporate IT 2020 konferencia kiemelt témái lesznek. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Főleg a kkv-sok kerültek bajba Amikor március elején, közepén kirobban a koronavírus-válság az Egyesült Államokban, több ezer turizmusból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés