Előfizetői tartalom

Földbe álló légitársaságok: több mint 16 ezres leépítés a United Airlinesnál

Portfolio
A United Airlines amerikai légitársaság szerdán jelentette be, hogy október elejétől több mint 16 000 állást tervez megszüntetni, miután a cég szövetségi támogatása   szeptemberben véget ér. A koronavírus járvány miatt a légitársaságok továbbra is nehéz helyzetben vannak, szinte minden komolyabb szereplő járatcsökkentést és leépítéseket tervez.

A múlt héten több anyagban foglalkoztunk vele, hogy a nagy amerikai légitársaságok folyamatos leépítéseket terveznek, előbb a Delta Airlines jelentett be létszámcsökkentést, majd a United Airlines is bejelentést tett pilótái elbocsátásáról. Sajnos a pilóták elbocsátásával párhuzamosan most bejelentették, hogy összesen 16 370 állás szüntetnek meg, beleértve az eddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés