Előfizetői tartalom

Még nincs vége az esésnek - állítják az elemzők

Portfolio
A tengerentúli piacok technikailag már gyengébb képet mutattak, amikor a koronavírus félelmek és a stimulus késlekedése miatt újabb eladási hullám kezdődött. Az utóbbi időben gyengén teljesítő technológiai szektor most stabil maradt, míg a ciklikus és value papírok szenvedtek. A statisztikák alapján a szeptember a leggyengébb hónap a piacokon, és a negyedév végéhez közeledve akár újabb esés is kezdődhet, az S&P 500 célba veheti a 200 napos mozgóátlagot is.

A hétfői eladási hullám teljesen más képet festett a szeptemberi elejei eladásokhoz képest. A hónap elején a tech és növekedési szektort büntették a befektetők, mely az amugy is túlvett piacon természetes korrekciónak tekinthető. A tegnapi nap egészen más esés bontakozott ki, a fokozódó koronavírus válság miatt a tengerentúlon is nyomás alá kerültek a piacok. A hónapban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés