Előfizetői tartalom

Gyakorlati ismeretek a műtárgyvásárlóknak - hiánypótló hibrid műgyűjtő workshop indul

műtárgy.com
Szeretne műtárgyat vásárolni, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Már meglévő gyűjteményét gyarapítaná, és kíváncsi a lehetőségeire? Elmélyítené műtárgypiaci ismereteit, esetleg szélesítené kapcsolati hálóját? Ha az előbbi kérdések bármelyikére igennel felelt, akkor Önnek is ajánljuk a műtárgy.com és az Art Advisory Budapest által szervezett ART Collector Workshopot, amelyen a szakma legjobbjai lesznek a segítségére a valóban hasznosítható, gyakorlati tudás megszerzésében. Az immár harmadjára megrendezésre kerülő képzés során a műtárgyvásárlók, gyűjtők olyan gyakorlati központú tudásra tehetnek szert, amely segít nekik eligazodni gyűjteményük gyarapítása és kezelése során. Megtudhatják például, hogy milyen előkészületek szükségesek az aukción és a galériában történő vásárláshoz, vagy hogy hogyan tudják nyilvántartani és megőrizni a gyűjteményüket. Természetesen szó lesz arról is, hogy hogyan lehet kiszűrni a hamisítványokat, hogyan állapítható meg egy adott mű kvalitása, illetve hogy milyen befektetési szempontokat érdemes szem előtt tartani a vásárlás során. A képzés különlegessége, hogy az egyes, 100 perces alkalmak első felében neves műtárgypiaci szakértők, műgyűjtők, közgazdászok által vezetett interaktív előadáson mélyülhetnek el az adott témában a résztvevők,  a második felében pedig az előre megkapott gyakorlati felkészítő feladatok közös megbeszélésére kerül sor. A szünetekben véleménycserére, networkingre nyílik lehetőség. A második foglalkozás során szakmai vezetéssel járjuk be az Art Market Budapest nemzetközi kortárs képzőművészeti vásárt. Az eseményeken élőben korlátozott létszámban, valamint online is részt lehet venni.

Hogy kiknek ajánljuk az ART Collector Workshopot? Elsősorban a praktikus tudást keresőknek, akiket foglalkoztatnak a műtárgyvásárlás és a műgyűjtés különböző szempontjai, valamint szeretnének bepillantást nyerni a „kulisszák mögé” is, elmélyítve műtárgypiaci ismereteiket. 2020. október 19., hétfő, 18:00. Létezik-e recept a sikeres műtárgyvásárláshoz? Előadó:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés