FONTOS Magyar-lengyel vétó: van egy kemény feltételünk a támogatásunkért cserébe
bét
Befektetés

Újabb 127 ezer saját részvényt zsákolt be a Mol

Portfolio
Pénteken újabb 127 ezer darab saját részvényt vett a Mol – közölte a társaság a BÉT honlapján.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A szeptemberben indult részvényvásárlási program keretében a Mol Vagyonkezelő Kft. pénteken 127 ezer darab „A” sorozatú Mol-törzsrészvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén 1521,9 Ft/db átlagárfolyamon. A tranzakciót követően Mol közvetett és közvetlen tulajdonában 54 312 295 darab „A” sorozatú, valamint 578 darab „C” sorozatú Mol-törzsrészvény van.

Találd meg a neked való befektetési alapot!
magyar lengyel veto kozos nyilatkozat orban viktor mateusz morawieczki budapest 201126
GettyImages-1211246429 (1)
traders
magyar lemgyel veto unios koltsegvetes jogallamisag budapest targyalas 201126
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
cimlap