FONTOS Kormányinfó: élesen kikelt a súlyos uniós bírság ellen Gulyás Gergely, jön az új otthonfelújítási program
 
Előfizetői tartalom

Megtakarítási piaci felsővezetők: felkészültünk a második hullámra

Portfolio
Bár a termék már megvan, a koncepció kész, egyelőre nem lesz nyugdíjkötvény – mondta el Kurali Zoltán, az ÁKK vezére a Portfolio Öngondoskodás 2020 konferenciájának vezérpaneljében. A megtakarítási piaci felsővezetők is többnyire egyetértenek abban, hogy az elmúlt 10 év legfontosabb piaci innovációja a MÁP+ megjelenése volt. Szó esett arról is, hogy a tavaszi koronavírus-válság rengeteg lehetőséget teremtett a piacokon, a második hullámra pedig mindenki felkészítette a tevékenységét.

A konferencia nyitóelőadásait követő panelbeszélgetésben megtakarítási piaci felsővezetők vitatták meg az öngondoskodási piac aktualitásait: Biró Gergely, a Diófa Alapkezelő elnök-vezérigazgatója szerint az elmúlt 10 évben a legfontosabb változásként a magyar öngondoskodási piacon a lakossági állampapírok megjelenését lehet megemlíteni. A MÁP+ beépítésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés