Előfizetői tartalom

Hogyan értékelik a szakértők a 2020-as műtárgypiacot?

műtárgy.com
Az idei évet nemcsak nehézségek jellemezték, hanem innováció, összefogás és párbeszédek is. A nemzetközi művész világ neves alakjai az Art Newspapernek számoltak be arról, hogy hogyan értékelik a több szempontból is meghatározónak tekinthető 2020-as évet, valamint, hogy véleményük szerint mire számíthatunk 2021-ben.

Marc Spiegler, az Art Basel igazgatója szerint 2021-ben az emberek a pandémia okozta social distancing (társadalmi távolságtartás) és lockdown (lezárás) után újra élőben szeretnének majd találkozni egymással és a művészettel is, emellett kiemelte, hogy a digitalizáció szerepe a szektorban hosszú távon is meghatározó lesz. Victoria Siddall, a Frieze igazgatója szerint fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés