Előfizetői tartalom

Bőven vannak még sikercégek a régióban: kérdés, ki találja meg őket elsőként

Portfolio
Október közepén, 25 milliárd forintos induló tőkével jött létre a PortfoLion által kezelt PortfoLion Regionális Magántőke Alap II. Az EXIM Bank és az OTP közösen, 50-50%-ban biztosítják a tőkét az alaphoz, amelynek célja, hogy régiós cégeket segítsen fejlődni. Az alap célja elsősorban az, hogy regionális cégeket fejlesszen, fókuszterületei közé pedig a digitális technológiák, a szoftverfejlesztés tartozik majd. A Portfolio most a konkrét befektetésekről, a potenciális piacokról és az első hetek tapasztalatairól kérdezte Molnár András vezérigazgatót és Nieder Jenő vezérigazgató-helyettest.

Októberben jelentették be, hogy 25 milliárd forintos induló tőkével jön létre a PortfoLion Regionális Magántőke Alap II (PRMA2). Hol tart most a folyamat, mik az első hetek tapasztalatai? Molnár András: A bejelentés időpontjában még vártuk az MNB jóváhagyását, ez október legvégén meg is érkezett. Az új alap elindulását mi nem valami új kezdeteként, hanem a sikeres befektetési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái