Előfizetői tartalom

A legrosszabbkor szálltak ki a részvényekből a magyarok

Portfolio
Az MNB friss értékpapír-statisztikái szerint novemberben 179 milliárd forinttal nőtt a háztartások tulajdonában lévő értékpapírok állománya. Bár a részvények állománya is nőtt, a számokat jobban megnézve kitűnik, hogy a jó hozamoknak tudható be a növekedés. Novemberben ugyanis kitáraztak a részvényekből a magyarok, éppen a legrosszabbkor.

Kijöttek az MNB friss értékpapír-statisztikái, amelyekből kiderül, hogy a magyar háztartások 205 milliárd forinttal növelték állampapír tulajdonukat: ebből a hosszú lejáratú, forintban kibocsátott állampapírokból 199 milliárd, a devizában kibocsátott és a rövid lejáratú, forintban kibocsátott állampapírokból 3-3 milliárd forint állománynövekedés valósult meg....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés