Előfizetői tartalom

Bitcoin, nyersanyag, műtárgy – Erre figyelj, ha befektetnél

Portfolio
Hol eszement emelkedést, hol pedig csúnya esést mutat a bitcoin, ami bár fontos diverzifikációs elem lehet egy portfólióban, érdemes vele óvatosan bánni. A Portfolio Privte Investor Day 2021 online rendezvényén az alternatív befektetések kapcsán még elhangzott, melyek lehetnek jó befektetési lehetőségek a nyersanyagpiacon, és mire érdemes figyelnie annak, aki műtárgyba szeretne fektetni.

Bitcoin Dénes Szilárd, az MKB Bank Treasury Értékesítési és Befektetési Szolgáltatások igazgatója az online rendezvényen a bitcoin elmúlt hónapokban mutatott eszement mozgásáról és a mögötte húzódó folyamatokról beszélt előadásában. Tavaly négyszerezte az árfolyamát, idén pedig 30 ezer dollárról volt 60 ezer dollár is a bitcoin, tehát a volatilitás elképesztő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés