Előfizetői tartalom

Mennyit hoztak Finax versus a konkurencia portfóliói 2020-ban?

Portfolio
Nézzük meg, hogyan teljesítettek 2020-ban az intelligens befektetés portfóliói, a konkurens befektetési szolgáltatók alapjaival szemben, ebben a speciális piaci helyzetben, melyet a tomboló világjárvány, a bezárt gazdaságok és a rendkívüli piaci volatilitás jellemzett. Összefoglalót készítettünk, amelyben a Finax és a Magyarországon népszerű befektetési alapok hozamait vetettük össze.

Összehasonlításuk alapjául az Intelligens befektetés forintosított modellportfólióit, konkrétabban azok hozamait vetjük össze az azonos, befektetési alapokba történő befektetéssel. Az egyes befektetési alapokat elsősorban az SRRI módszer szerint megadott kockázati mutatója alapján vonjuk be az összehasonlításba, amely az 1-től 7-ig terjedő volatilitás alapján rangsorolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés