FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Digitális galéria indult a fiatal művészek támogatására

Portfolio
Youngart néven indult online galéria azzal a céllal, hogy összekösse a fiatal tehetséges művészeket a műkedvelő nagyközönséggel, segítse műveik népszerűsítését és értékesítését, anyagi jellegű támogatást nyújtson. Az alapítók szándéka szerint egyfajta művészeti közösséget is építenek, ami által többszáz műalkotásból álló kollekcióval várják a műkedvelőket. Az online platform áprilisban hirdeti meg első képzőművészeti ösztöndíj programját.

Az elmúlt években egyre nagyobb igény tapasztalható az egyedi és eredeti műtárgyak iránt. Sokan szeretik ilyen remekművekkel díszíteni az otthonukat, irodájukat, de viszonylag kevés a lehetőség ilyen alkotásokat megfizethető áron elérni. A youngart online galéria egy olyan platformot hozott létre, ahol nemcsak hozzájutni lehet ezekhez a művekhez, de többszáz darabos kollekcióból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés