Előfizetői tartalom

Hódít az új befektetési őrület itthon, de nem csak a hozam számít

Portfolio
Elképesztő pénzek áramlottak az utóbbi időben a fenntartható és ESG-beefektetésekbe, itthon is egyre több ilyen termék jelenik meg a piacon. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján neves portfóliómenedzserek és befektetési szakemberek járták körbe, miért lehet hosszabb távon is kifizetődő fenntartható alapot választani, miért mutatnak ezek iránt egyre nagyobb keresletet az emberek, és valóban a hozam a döntő tényező a fenntartható befektetések mellett.

A konferencia záró panelbeszélgetésében a résztvevők a fenntartható és hagyományos befektetések kapcsán osztották meg gondolataikat. Czachesz Gábor, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatója elmondta, hogy már 2008-ban is látszott, hogy a klímaváltozás fontos szereppel bír a jövőben, emiatt is döntöttek úgy, hogy elindítják az OTP Alapkezelőnél a Klímaváltozás 130/30...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés