Előfizetői tartalom

Egyszerű út a befektetéshez , euró alapú ETF portfóliók – Online előadás ma este

Portfolio
Befektetési alapok, egyedi részvények, nyugdíjbiztosítás, önkéntes biztosítás a néhány legismertebb befektetési termék közül, amelyek közül választhatunk, ha megtakarításainkat kamatoztatni szeretnénk. Online előadásunkon ezeket a termékcsoportokat járjuk körbe, valamint megismerjük az indexkövető befektetéseket, amelyek kevésbé ismertek, ám a múlt tapasztalata alapján többre képesek, mint az előzőek.

Online előadásunkon megismered, milyen tényezőket célszerű figyelembe venni, amennyiben befektetésben gondolkozol, valamint a sikeres befektetés pilléréit is átbeszéljük. Megismered az elmúlt 40 év leghatékonyabb befektetési formáját, megérted, a kamatos kamat hatás miként tudja az egekbe repíteni hosszú távon portfóliód értékét. Online előadásunkon bemutatjuk a Finax...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés