Előfizetői tartalom

Kóstolj bele a kortárs művészetbe a Műtárgyak Éjszakáján

műtárgy.com
Már csak pár nap és elindul az V. Műtárgyak Éjszakája Fesztivál, amely többek között számos olyan programot kínál, ahol a művészekkel, kurátorokkal lesz lehetőség találkozni és tárlatvezetéseken részt venni Budapest több kortárs galériájában és műteremházában. Az alábbiakban szeretnénk az érdeklődők figyelmébe ajánlani néhány ilyen eseményt.

Terra Incognita (Molnár Ani Galéria) - Június 18. 16:00 Forrás: műtárgy.com A művész a Molnár Ani Galéria bemutatótermében egy prezentáció keretében mutatja be munkáit és alkotói folyamatait. Mayer Éva az általa kidolgozott, egyedi grafikai technikával készült nyomatokból álló, akusztikus elemekkel is kiegészített installációkban gondolkodik. Műveiben központi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés