Előfizetői tartalom

Technikai áttekintés a részvénypiacokról július végéig - online előadás ma este

Portfolio
Egyre többen mennek el nyaralni, és a foci EB is sokakat leköt, ám a tőzsdék erre nincsenek tekintettel. Előadónk is a héten tartja utolsó gyakorlati webináriumát július végéig (hétfőn még lesz egy bevezető előadás a technikai elemzésbe), így érdemes ezt az alkalmat kihasználni, hogy a nyaralás előtt kockázatkezelési szempontból felkészüljünk a lehetséges árfolyammozgásokra. A technikai elemzés szempontjából átnézzük a főbb részvénypiacokon a kulcsszinteket és trendeket. Az előadás utolsó negyedórájában a felmerülő kérdésekre is igyekszünk választ adni.

Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, Az ember strandra jár, és tőzsdézik is ő, S míg anyu öltözik, az apu ideges, Hogy mi lesz a részvényekkel, arra választ keres. Jaj úgy élvezem a webináriumot, Ottan annyira szép és jó, Annyi hasznosat látok, hallok, És még egy jó tipp is kapható. A 45 perces előadás első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés