Előfizetői tartalom

Látványos hozamok a magyar abszolút hozamú alapoknál: fél év alatt is sokat lehetett keresni

Összességében jól teljesítettek idén eddig az abszolút hozamú alapok, a legjobb teljesítmények közé 8% alatti féléves hozammal nem is lehetett bekerülni. A legnagyobb abszolút hozamú alap továbbra is az OTP Supra, de kezelt vagyona 200 milliárd forint környékére apadt és egyelőre a hozama is a legrosszabbak között van.

A nyersanyagpiac a nagy nyertes eddig Fél éves távlatból kimondható, hogy a nyersanyagpiac volt eddig az idei év egyik legnagyobb nyertese. A globális inflációs nyomás az ipari fémek, a szénhidrogének és a mezőgazdasági nyersanyagok irányából is erős. Az árak emelkedésében egyszerre játszott szerepet az újranyitással koncentráltan megjelenő kereslet, valamint a kínálati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés