Előfizetői tartalom

Nem csak a tech-cégekbe lehet fektetni Kínában - mutatjuk a legújabb sztárt!

Portfolio
A kínai sportcipő gyártók és más, sporttal kapcsolatos vállalatok részvényei komolyat raliztak a mai kereskedésben. A remek teljesítmény annak volt betudható, hogy a kormány a videojáték-ipar éles bírálata után a testmozgás népszerűsítése mellett tette le a voksát, a sportipar kiépítésére és fejlesztésére közel 800 milliárd dollárt terveznek költeni 2025-ig Kínában.

A Li Ning részvénye 12 százalékos, míg az Anta Sports Products-é 10 százalékos pluszban is volt a mai kereskedésben, ezzel a ralival mindkét hongkongi tőzsdén jegyzett sportruházat-gyártó új történelmi csúcsra tört, bár a nap végére valamelyest lefaragtak a pluszokból a két papírnál. Az emelkedés azt követően következett be, hogy a kínai államtanács bejelentette, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés