Előfizetői tartalom

Jócskán felülmúlta az elemzői várakozásokat az Adidas

Portfolio
Az Adidas növekvő bevételről és profitról számolt be a második negyedévben, a közölt számokkal az elemzői várakozásokat is jócskán felülmúlták. A kilátásokkal kapcsolatban a társaság közölte, hogy a globális kereslet megugrásának köszönhetően idén a társaság árbevétele akár 20 százalékkal is nőhet. A jelentés előtti napokban komoly ralit láthattunk az Adidas részvényénél, a remekül sikerült gyorsjelentés után pedig ma elindult a hozamrealizálás.

Közzétette legfrissebb számait az Adidas, a társaság második negyedéves árbevétele 51 százalékkal 5,077 milliárd euróra emelkedett a tavalyi év azonos időszakához képest (devizahatásoktól tisztítva 55 százalék), ezzel jócskán felülmúlva az elemzők 4,97 milliárd eurós előrejelzését. Az üzemi eredmény 543 millió euró lett, ami ugyancsak magasan az elemzők 458 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés