Előfizetői tartalom

Fordulat a nagy kriptolopásban: a hacker elkezdte visszautalni a 180 milliárd forintnak megfelelő összeget

Portfolio
Ma reggel számoltunk be róla, hogy a valaha volt egyik legnagyobb értékű hacker támadás áldoztává vált a Poly Network, amelytől 180 milliárd forint értékű kriptovalutát loptak el. Most fordult áll be a sztoriban, hiszen a hacker azt mondta, hogy visszaadja az ellopott kriptopénzeket, és egy biztonságos multisig tárcát kért – írja a Cointelegraph.

A Poly Network nevű cross-chain protokoll 600 millió dolláros meglopását követően a Poly Network hackere kijelentette, hogy hajlandó visszaadni az ellopott kriptopénzeket. A hacker egy Ethereum tranzakciót küldött magának, amelyben egy beágyazott tranzakciós üzenetben kijelentette, hogy "kész visszaadni az összeget". Forrás: Etherscan Egy következő üzenetben a hacker egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés