FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Elon Musk nincs elragadtatva a Tesla önvezető szoftverétől

Portfolio
Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója tegnap este a Twitteren "igazából nem valami jóként" jellemezte a vállalat kísérleti vezetőtámogató szoftverének legújabb kiadását, az FSD Beta 9.2-es verzióját. Az amerikai közlekedési hatóság nemrég egyébként vizsgálatot is indított az elektromosautó-gyártó önvezető rendszerével kapcsolatban.

Többek között így fogalmazott a Tesla cégvezére az önvezető szoftver tesztelése után a Twitteren: Az FSD Beta 9.2 valójában nem valami jó szerintem, de az Autopilot/AI csapat a lehető leggyorsabban igyekszik javítani FSD Beta 9.2 is actually not great imo, but Autopilot/AI team is rallying to improve as fast as possible. We’re trying to have a single stack for both highway & city...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés