FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Sztárpapír született, magas forgalom mellett zsákolják a 4iG részvényét

Portfolio
Tegnap az egyik legjelentősebb hazai vállalati sztorit a 4iG kapcsán láthattuk, 100 százalékig növelte ugyanis részesedését a DOTO Systems Zrt-ben a cég, miután múlt pénteken megszerezték a DOTO valamennyi kibocsátott részvényét. Többek között a hír hatására remekül teljesített tegnap a részvény, ám a befektetők vélhetően a ma érkező második negyedéves gyorsjelentést várhatják feszült figyelemmel - kifejezetten magas forgalom mellett emelkedik jelenleg a 4iG árfolyama.

Nagy az érdeklődés Ma kifejezetten erős forgalom látható a 4iG esetében, a kereskedés volumene már elérte a 324,2 millió forintot - ezzel egyben a BÉT negyedik legforgalmasabb papírja. Az elmúlt 180 nap átlagánál a 4iG forgalma már most közel 23 millió forinttal magasabb. A kiemelt érdeklődés mögött többek között egy tegnapi vállalati hír húzódik, a cég ugyanis bejelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés