Előfizetői tartalom

Jim Cramer szerint ebbe a négy szektorba érdemes most fektetni

Portfolio
A befektetőknek olyan vállalatok részvényeit érdemes most vásárolniuk, amelyek a Wall Street jelenleg látható bizonytalansága, illetve az esetleges tőzsdei korrekció esetén sem esnek nagyot, vélekedett Jim Cramer, a CNBC műsorvezetője tegnap. Javasolt is négy területet a guru, ahol érdemes a hosszabb távra tervező befektetőknek körülnézniük ezekben a bizonytalan időkben. Sőt, ennél is tovább ment, ugyanis konkrét vállalatok részvényeit is megemlítette - elemzésünkben ezeknek a cégeknek járunk utána, megnézzük a fontosabb sarokszámokat, illetve azt is, hogy mit gondolnak a cégek kilátásairól az elemzők.

A "Mad Money" műsorvezetőjének megjegyzései azután hangzottak el, hogy a Dow és az S&P 500 is a negyedik egymást követő kereskedési napot zárta mínuszban. A tech-túlsúlyos Nasdaq ugyancsak lejjebb került tegnap, ám ennek ellenére is több, mint 20 százalékos a plusz eddig idén.

"Hogyan kezeljük az egyre borúsabb hangulatú piacot? Van egy megoldásom: olyan vállalatok részvényeit kell venni, amelyek illeszkednek ehhez a környezethez...

olyanokét, amelyekből mindig többet és többet tudsz vásárolni, ha a részvények tovább esnek

Miről szól még a cikk?

  • Bizonytalanság a tőzsdéken, rossz napjai vannak a vezető amerikai tőzsdeindexeknek.
  • Ebben a környezetben is akadnak olyan iparágak, ahol az átmeneti bizonytalanság jó vételi lehetőséget kínálhat.
  • Jim Cramer szólalt meg a témában, négy ötletet is bedobott a guru.
  • Elemzésünkben megnézzük, hogy mit érdemes tudni a javasolt vállalatokról.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés