Előfizetői tartalom

Vallottak nyugdíjügyben a magyar pénzügyi szakemberek: ebben a formában nagy bajok lesznek

Portfolio
Tizenöt éven belül másfél millió ember tölti be a nyugdíjkorhatárt, de közülük csak nagyon keveseknek van erre megfelelő pénzügyi tartaléka. A magyar megtakarítási és vagyonkezelői piacot érintő kérdések mellett központi témája volt a nyugdíjmegtakarításoké a Portfolio szerdán megrendezett Öngondoskodás 2021 konferenciáján.

Szeptember 22-én rendezte meg a Portfolio az Öngondoskodás 2021 konferenciát, a hibrid eseményen a helyszínen és online formában mintegy 150-en vettek részt. A rendezvényről az alábbi cikkeink születtek: Kapcsolódó cikkünk 2021. 09. 22. Nincs mese: be kell vonni a munkáltatókat az öngondoskodásba Magyarországon 2021. 09. 22. Ez már nem őrület, hanem a jövő: minden második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés