Előfizetői tartalom

A neves pénzember szerint a világtörténelem legnagyobb összeomlása jöhet októberben

Portfolio
A Kína második legnagyobb ingatlanfejlesztőjeként számon tartott Evergrande fenyegető fizetésképtelensége továbbra is félelemben tartja a globális piacokat a híres befektetői könyv, a "Rich Dad Poor Dad" szerzője szerint. Robert Kiyosaki Twitteren úgy fogalmazott, hogy rövidesen össze fog omlani a kártyavár és komoly beszakadás várható a tőzsdéken, a guru szerint ez a világtörténelem eddigi legnagyobb összeomlása lesz. Emellett Kiyosaki néhány fogódzkodót is adott, amik alapján szerinte fel lehet készülni a szerinte elkerülhetetlennek tűnő visszaesésre.

Ledobta az atomot a guru

Nemrég közölt twitteres bejegyzésében erős figyelmeztetést adott a "Rich Dad Poor Dad" híres befektetői könyv szerzője, Robert Kiyosaki. Úgy fogalmazott többek között a guru, hogy

az ingatlanpiacnak köszönhetően össze fog omlani a kártyavár, és komoly beszakadás várható a tőzsdéken.

A kínai Evergrande csődjének tovagyűrűző hatását emelte ki Kiyosaki a globális összeomlás okozójaként. Hozzátette: nagyszerű részvény- és ingatlanpiaci lehetőségek jöhetnek a tőzsdei beszakadás közepette az okos befektetők számára, katasztrofális helyzetbe kerülhetnek azonban az "ostoba" befektetők.

Miről szól még a cikk?

  • Soha nem látott tőzsdei zuhanásra figyelmeztetett egy neves guru.
  • A klasszikus menekülőeszközök talán védelmet nyújthatnak a korrekcióval szemben.
  • De mi a helyzet a bitcoinnal, hogy néz ki most a technikai kép?

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái